Chp’nin Kedisi Şero Yaşam Mücadelesini Kazandı

Chp’nin Kedisi Şero Yaşam Mücadelesini Kazandı

7 aydır Ankara Kedi Hastanesi’nde tedavi gören Şero, zorlu yaşam savaşının ardından hastalığını yenerek hayata yeniden tutundu.

Şero’nun hastalığı ve sağlık durumu hakkında bilgi veren Kedi Hastanesi başhekimi Dr. Tarkan Özçetin: “Şero hastanemize 7 ay önce geldi. Geldiğinde solunum sıkıntısı yaşıyordu. Ayrıca yaşa bağlı böbrek ve karaciğer rahatsızlıkları vardı. Uzun süren bu tedavi sürecinde Şero’yu yaşama bağlayabilmek için büyük emek verdik. 17 yaşında olmasına rağmen Şero’yu tekrar sağlığına kavuşturmanın sevincini yaşıyoruz” dedi.

ŞERO EVİNE DÖNÜYOR

Dr. Özçetin; yapılacak son kontrollerden sonra Şero’nun bu haftasonu taburcu olup, CHP Genel Merkezi’ndeki yuvasına döneceğini sözlerine ekledi.

28/07/2021

Keditörün Önerisi

Kedilerde Ateş

08.06.2023

Bir kedinin bakımını üstlenmek, onunla her anlamda yakından ilgilenmeyi de beraberinde ...

Kediler Alemi

TAT MI KOKU MU?

16.07.2023

TAT MI KOKU MU? Kediler benzersiz burunlara sahiptir. Hatta öyle ki her kedinin burnu birbirinden ...

30 Ağustos Zafer Bayramı

30.08.2021

30 Ağustos Zaferi milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde bağımsızlık meşalesinin ...